Vår affärsidé

Vår affärsidé

Att med kompetens, noggrannhet
och engagemang leverera den bästa tänkbara it-funktionen till små och medelstora företag.

Vi som arbetar på S3S gillar att ta stort ansvar och driva våra olika ansvarsområden med kvalitet och service i fokus. Och så brinner vi för it och verksamhetsutveckling! Känner du igen dig och tror du skulle trivas i ett lite mindre företag så är du välkommen att kontakta oss. Vi planerar för en spännande framtid och letar alltid efter kreativa, kompetenta och trevliga människor som kan förstärka vårt team.

Skicka några rader om dig själv samt ditt C.V. till jobb@s3sit.se

 

Vad kan vi erbjuda dig?
Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder en optimerad it-funktion och support till en fast månadskostnad. Vårt ansvar är att it ska fungera, att användarna får den hjälp de behöver och att ditt företag ligger i fas med framtidens it-utmaningar.

Vilka vänder vi oss till?
Vilka vänder vi oss till?

Vi passar bäst som partner till företag som har från 10 upp till 200 datoranvändare. Till vad eller hur man använder sin dator spelar ingen roll, inte heller om det är PC, Mac eller blandat.
Vi arbetar i södra och mellersta Sverige som bas.

Hur går det till?
Hur går det till?

Vi tar reda på vad ditt företag har för förutsättningar, behov och målbild gällande it. Du får en offert på månadshyra, där allt som går att förutse ingår. Vi utser en projektledare som hjälper till i startfasen, etablerar rutiner och support. När det är klart får ni en dedikerad S3S kontaktperson med helhetsansvar för er it-funktion.

Vilka är vi?
Vilka är vi?

Vi är ett team bestående av specialister och projektledare inom it. Gemensamt för oss alla är att vi vill förenkla och effektivisera för våra kunder samtidigt som vi vill ge service i världsklass.